Polévky

KULAJDA

KULAJDA
Potřebujeme : 300 g oloupaných brambor, 40 g másla, 40 g hladké mouky, 4 vejce, 1/8 l smetany, čerstvý, sušený nebo sterilovaný kopr, kmín, ocet, sůl, 1 l vody Postup : z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zředíme ji postupně vodou, rozšleháme a dobře provaříme. Asi za čtvrt hodiny přidáme...
>>

BĚLORUSKÝ BORŠČ

BĚLORUSKÝ BORŠČ
Potřebujeme : 300 g kostí, 200 g předního hovězího masa, půlka klobásy, 200 g červené řepy, 200 g brambor, 50 g mrkve, 20 g petržele, 1 cibule, 3 lžíce rajčatového protlaku, 30 g sádla, 1 lžíce hladké mouky, špetka cukru, ocet, sůl, pepř, 1 ¾ l vody, bobkový list, kysaná smetana Postup :...
>>

 

Kuchařky si určitě rády odpočinou na dovolené v Chorvatsku, kterou si můžete rezervovat na Chorvatsko ubytování.

Vyhledávání

© kuchařka online